Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения за андроид навигация (159)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Doctora88 Покажи съобщение
    А как стоят нещата с блу анд ми-то?
    Blue&Me-то просто не го ползваш вече. Аз съм така и съм с такова нави вече месец. Единствения проблем, който прави Blue&Me-то e че пречи на кабелите, защото не са малки букстите и се налага да го махнеш от там и да го преместиш в тунела. Даже ми пристигна и безжичната камера за заден ход, но не ми остава време да я вържа.

Comment

Първоначално публикувано от boyracer Покажи съобщение
      Това е добре, има ли наистина слот за сим карта или това е опция?

Има ли някаква информация относно съвнестимоста с Bose система?
      няма слот за карта, но има два кабела с USB които могат да се изведат в жабката и там да се включи флашка съм сим карта. Аз ползвам така нета.
      Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m

Comment

Първоначално публикувано от GAlt Покажи съобщение
        Blue&Me-то просто не го ползваш вече. Аз съм така и съм с такова нави вече месец. Единствения проблем, който прави Blue&Me-то e че пречи на кабелите, защото не са малки букстите и се налага да го махнеш от там и да го преместиш в тунела. Даже ми пристигна и безжичната камера за заден ход, но не ми остава време да я вържа.
        А когато загасиш колата може ли да слушаш музика или само на контакт?

---------- Post added at 13:57 ---------- Previous post was at 13:52 ----------

Първоначално публикувано от GAlt Покажи съобщение
        Първоначално публикувано от marin_mv Покажи съобщение
        няма слот за карта, но има два кабела с USB които могат да се изведат в жабката и там да се включи флашка съм сим карта. Аз ползвам така нета.
        А аз като имам флашка в жабката, когато сложа навито (евентуално) това USB остава ли си актуално?

Comment

Първоначално публикувано от talaz Покажи съобщение
          А като размер как е много ли е голям луфта?? Пусни една снимка да видим как стои на таблото ако не те затруднява
          Не се вижда много добре от снимката. Не съм напъхал навигацията до край. Иначе по около 5мм от двете страни и сантиметър от долу. Ориентировачно, не съм го мерил с шублер Между другото преди време бях срещал някакви рамки които може би ще уплатнят тези луфтове, но сега не ги намирам.....
          Attached Files

Comment

Мерси за отговора и за снимката колега.
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm
            Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed

Comment

И на мен ми отговори китайчето относно размера, като преди това ми поиска снимка на таблото с оригиналната навигация и като я видя ме увери, че размера е точен?? Дали нарочно го правят с цел ако "мине номера" или просто са некомпетентни и смотани?? Или може би са сгрешили размера неволно???
              Този от обявата която аз пуснах ли е? David? Ако е той, го прави нарочно според мен, всички други пускат реалния размер и снимка с двете гонзоли на 159 и на кой от двете пасва навигицията. Само на този в обявата размера е по голям и оверява, че ще пастне на мястото на оригиналната навигация. И аз пращах снимки, мерих с шублера и накрая прати тази. Днес ми писа това Marin, yes , our dvd front panel size is about 190*120mm . it indeed can not suit for your car ,but if want to install our dvd into your car , it need add a frame . but we also have no frame to send it to you . i am sorry about it .
              Според се мъчи да продава възможно най-много с надеждата, че вече като ти е в ръцете няма да ти се занимава да връщаш.....
              Attached Files

Comment

Този от обявата която аз пуснах ли е? David? Ако е той, го прави нарочно според мен, всички други пускат реалния размер и снимка с двете гонзоли на 159 и на кой от двете пасва навигицията. Само на този в обявата размера е по голям и оверява, че ще пастне на мястото на оригиналната навигация. И аз пращах снимки, мерих с шублера и накрая прати тази. Днес ми писа това Marin, yes , our dvd front panel size is about 190*120mm . it indeed can not suit for your car ,but if want to install our dvd into your car , it need add a frame . but we also have no frame to send it to you . i am sorry about it .
                Според се мъчи да продава възможно най-много с надеждата, че вече като ти е в ръцете няма да ти се занимава да връщаш.....
                Да колега същия П***Л е дето има склад и в Германия ,но в момента там нямало налични даже ми направи отстъпка като каза, че ще го прати от Китай с безплатна доставка и ще пиш,е че струва 50 $ за да няма ДДС и митически такси и щяло да излезе точно 502лв. като го обърнах по курса!! Увери ме, че е точно за моята кола след като видя снимката на таблото! Смятам да му пратя твоята снимка и да го разпъна защо е искал да ме излъже и че ще напиша в сайта че лъже клиентите преднамерено!

Comment

https://www.aliexpress.com/item/Andr...311.0.0.tDWP8U

За тази обява ли става въпрос?
                  Праща така защото ако искаш да върнеш до Китай ще ти излезе златно (поне ako имаш отстъпки 250лв). DHL има съвсем други цени в Китай на него му струва 15-20 USD да прати.
                  Ако можеш да върнеш на немски адрес с DHL и новите цени поне 120лв със Speedy 35 лв
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm
                  Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от boyracer Покажи съобщение
                    https://www.aliexpress.com/item/Andr...311.0.0.tDWP8U

За тази обява ли става въпрос?
                    Праща така защото ако искаш да върнеш до Китай ще ти излезе златно (поне ako имаш отстъпки 250лв). DHL има съвсем други цени в Китай на него му струва 15-20 USD да прати.
                    Ако можеш да върнеш на немски адрес с DHL и новите цени поне 120лв със Speedy 35 лв
                    ДА същия.

Comment

От същия тъпак поръчах и аз, но хванах бройка в Германия.

Comment

Според мен който ще поръчва от него, да настоява за доставка от Германия. Дори и да я прати от Китай с фактура на стойност 50 USD от DHL искат и копие от плащането за обмитяване. От митницата същото са ми го искали няколко пъти когато е било по-голям пакет дори и пратен по обикновена поща.
                        Иначе устройството е ОК, но търговеца изглежда се пише голям хитрец....

---------- Post added at 17:02 ---------- Previous post was at 16:56 ----------

Да колега същия П***Л е дето има склад и в Германия ,но в момента там нямало налични даже ми направи отстъпка като каза, че ще го прати от Китай с безплатна доставка и ще пиш,е че струва 50 $ за да няма ДДС и митически такси и щяло да излезе точно 502лв. като го обърнах по курса!! Увери ме, че е точно за моята кола след като видя снимката на таблото! Смятам да му пратя твоята снимка и да го разпъна защо е искал да ме излъже и че ще напиша в сайта че лъже клиентите преднамерено!
                        Изпращай му снимката и много поздрави от Марин ....
                        Аз като поръчах също нямаше налични в Германия. Но я изпратиха от Китай до Германия и от там до БГ без мита, ДДС и т.н. Така, че може да направи това и за теб. Просто се опитва да извърти някой номер
                        Last edited by marin_mv; d.m.y г., 17:28.

Comment

Ето това трябва да е адаптера за голямата навигация.

https://www.ebay.com.au/i/282730803836?rt=nc

Comment

Марине,
                            купи си друга конзола ( такава от радио СД) има доста втора ръка ! Така мисля се решава проблема с размера по лесно !
                            Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                            159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                            NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Ето това трябва да е адаптера за голямата навигация.

https://www.ebay.com.au/i/282730803836?rt=nc
                              Китайската навигация е обла в ъглите, за да пасне в оригиналната конзола, докато този адаптер е квадратен от вътрешната страна и или няма да влезе докрая, или ще остане дупка във всеки ъгъл.

Comment

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
                                Марине,
                                купи си друга конзола ( такава от радио СД) има доста втора ръка ! Така мисля се решава проблема с размера по лесно !
                                Да, това ще направя Но сега ще изцедя китаеца да си плати за това

Comment

Working...
                                X